Noć muzeja na Akademiji

četvrtak, 25. siječnja 2018.

U petak, 26. siječnja 2018. Akademija primijenjenih umjetnosti Sveučilišta u Rijeci pridružuje se manifestaciji ''Noć muzeja 2018.'' Bit će postavljena izložba studentskih radova, zamišljena kao pregled rada studenata i reprezentativno događanje koje prezentira mogućnosti i dostignuća  budućih mladih umjetnika, kao i program ''Slikaj, crtaj, shareaj''.

Program započinje u 20 sati, a trajat će do 1 sat iza ponoći.

Na izložbi će biti moguće pogledati rad studenata svih godina studija i disciplina: primijenjena umjetnost, likovna pedagogija, vizualne komunikacije i grafički dizajn te gluma.

Akademija primijenjenih umjetnosti ima kapacitet generatora vizualnih dobara grada Rijeke te je uz kvalitetan rad studenata i kvalitetan profesorski kadar jedno od edukativnih kulturnih sjedišta grada Rijeke koje organizira brojne radionice i izložbe otvorene za građanstvo. Posjetitelji su pozvani obratiti se studentima prisutnim na izložbi sa upitima o procesima rada i tehnologiji izvedbe kao i području umjetnosti koje je u današnje doba sve prisutnije sredstvo komunikacije koje dozvoljava neograničene mogućnosti izražavanja, a također sveprisutna mogućnost edukacije, uživanja i zabave.