Vijesti
Četvrtak, 18.10.2018.
U Akvariju s rektoricom
Predsjednica Studentskog zbora Sveučilišta u Rijeci Pegi Pavleti moderirala je razgovor rektorice prof. dr. sc. Snježane Prijić Samaržije i studenata Sveučilišta u Rijeci, održan danas, nakon kraćeg uvodnog predavanja rektorice, a povodom početka nove akademske godine, u ''Akvariju'' sveučilišnom na Kampusu. 
Saznaj više
 
Četvrtak, 18.10.2018.
Tribina o mirenju u Vijećnici
U sklopu Tjedna mirenja u ponedjeljak, 22. listopada u 17 sati u Vijećnici Grada Rijeke, Korzo 16, bit će održana tribina pod nazivom ''Mirenje/medijacija pr(a)vi način rješavanja konflikata i sporova''. Tribinu organiziraju Hrvatska udruga za mirenje i SOS Rijeka – Centar za nenasilje i ljudska prava iz Rijeke.
Saznaj više
 
Četvrtak, 18.10.2018.
Održan okrugli stol u Akvariju
U dvorani ''Akvarij'' Studentskog centra Rijeka na Kampusu Sveučilišta u Rijeci održan je okrugli stol pod nazivom ''Akademska čestitost: putevi i stranputice''. Predstavljeno je i Vijeće časti Sveučilišta u Rijeci. Zaključeno je kako je najgore kada se o problemima ove prirode ne govori ili ih se ''gura pod tepih''.
Saznaj više
 
Srijeda, 17.10.2018.
Mrle i Ivanka na Kampusu!
Na Sajmu stipendija i visokoga obrazovanja, čije će ovogodišnje riječko izdanje biti održano sutra, u četvrtak, 18. listopada od 10 do 16 sati na Kampusu u zgradi sveučilišnih odjela, Damir Martinović Mrle iz grupe Let 3 i Ivanka Mazurkijević predstavit će projekt ''Zvuk Rijeke'' – prvi zvuk koji se može vidjeti!
Saznaj više
 

Javni pozivi / Javne rasprave

Trenutno nema aktualnih javnih poziva i javnih rasprava.
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk