Natječaji za stipendije

petak, 5. prosinca 2014.
Sveučilište u Rijeci objavljuje četiri natječaja za dodjelu stipendija redovitim studenticama i studentima preddiplomskih sveučilišnih, integriranih, preddiplomskih stručnih, diplomskih sveučilišnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija Sveučilišta u Rijeci za 2014./2015. akademskoj godini. 
Online prijavu na natječaj za stipendije, upotpunjenu kompletnom dokumentacijom, studentice i studenti obvezni su obaviti najkasnije do 15. siječnja 2015. do 12.00 sati putem sveučilišnog intraneta – Share Point Portala.

Natječaji se objavljuju za:

STIPENDIJE ZA DIPLOMSKI STUDIJ
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave

STIPENDIJE ZA STEM/IT
Pravo prijave na natječaj za STEM/IT stipendije imaju isključivo oni studenti koji su pri upisu u 2014./2015. akademsku godinu platili određeni iznos participacije.
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave

STIPENDIJE ZA PODZASTUPLJENE
Tekst natječaja
Obrazac sastavnice
Obrazac izjave
Student se može prijaviti na jedan od ponuđenih natječaja. Pristupite Share Point Portalu Sveučilišta u Rijeci i online prijavi na natječaj klikom na poveznicu PRIJAVA te upisivanjem vlastitog elektroničkog identiteta u sustav ( Ova e-mail adresa je zaštićena od spam robota, nije vidljiva ako ste isključili JavaScript ). Detaljne upute za popunjavanje prijavnog obrasca nalaze se na Share Point portalu.
Studenti Sveučilišta u Rijeci koji se žele prijaviti na natječaj, a nemaju UNIRI račun elektroničke pošte, isti mogu dobiti u informatičkoj službi matične institucije.

 
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk