Career Booster EFRI

srijeda, 1. ožujka 2017.

Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci poziva studente i mlade da se prijave na sudjelovanjeu u projektu Career Booster i tako steknu znanja i vještine potrebne za izgradnju uspješne karijere. Sudjelovanje je besplatno, a prijave su otvorene do 5. ožujka 2017.

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha projekt  Career Booster i ove će godine na jednome mjestu na okupiti vrhunske stručnjake iz poslovnog svijeta, motivacijske govornike i ostale uspješne pojedince.

U razdoblju od 6. do 8. ožujka 2017. Ekonomski fakultet Sveučilišta u Rijeci ugostit će Domagoja Ostovića (Lloyds design studio), Nelu Dunato (Nela Dunato Art & Design), Mariju Mažar (Agencija Alura i osnivačica bloga Stilueta), Marka Pavičića (Motivation Up), Matiju Blaževića (Collegium, Đir po Starom gradu i Zrce Booze Cruisea), Ninu Kraljić (The Voice - Najljepši glas Hrvatske) te Matu Jankovića (MasterChef Hrvatska).

Career Booster omogućava studentima i mladima stjecanje znanja i vještina potrebnih za izgradnju uspješne karijere. Saznat će kako tražiti posao i kako upravljati svojim poslovnim uspjehom, ostvariti kontakte s potencijalnim budućim poslodavcima, poboljšati vlastite sposobnosti, dobiti uvid u očekivanja poslodavaca te potrebne informacije i motivaciju za uspjeh na studiju i poslu.

Poslodavci iz različitih djelatnosti predstavit će poduzeća, selekcijske postupke, sezonske poslove, mogućnosti za praksu i zapošljavanje. Sami sudionici imat će priliku rješavati četiri poslovna slučaja poduzeća iz različitih djelatnosti. Također, održat će se i specijalizirane radionice iz financija, marketinga, IT-a, upravljanja karijerom, menadžmenta, poduzetništva, prodaje, soft skillsa i dr.

Svi zainteresirani za sudjelovanje na Career Boosteru, mogu se prijaviti putem web stranice Start-Up udruge: http://www.startup-udruga.hr/ do 5. ožujka 2017.  Uzimajući u obzir prošlogodišnji uspjeh, odlično iskustvo je zagarantirano. Sudjelovanje je besplatno. 


 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk