Erasmus studentska mreža Hrvatska proglašena najboljom u Europi
Priznanje za sav trud i rad stiglo je u obliku nagrade za najbolju ESN (Erasmus Student Network) državu! Hrvatska delegacija, sastavljena od 12 članova iz Nacionalnog odbora i lokalnih podružnica u Dubrovniku, Osijeku, Rijeci, Splitu, Zadru i Zagrebu prisustvovala je Godišnjoj generalnoj skupštini (Annual General Meeting ili AGM) ESN-a u Berlinu u razdoblju od 20. do 24. travnja 2017. godine. AGM je najveći i najbitniji događaj u mreži, događaj na kojem se bira sastav Internacionalnog odbora te se donose odluke o budućem radu mreže. 
 
Iz riječke sekcije ESN-a prisustvovali su potpredsjednik Alan Vozila te bivši predsjednik i sadašnji tajnik sekcije Igor Pavlić. „Iznimno mi je drago da je Hrvatska već tri godine za redom na samom vrhu zemalja po broju i kvaliteti aktivnosti u ESNu. S obzirom da je ESN Hrvatska star samo šest godina, velik broj primljenih nagrada pokazuje konstantan rad sekcija i trud koji ulažemo, a svakako ćemo i sljedeće godine nastojati opravdati nagradu.“, rekao je Pavlić.

altalt

altalt
Detaljnije info
 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk