Treće mjesto Maji Skočanić

utorak, 9. siječnja 2017.

 

Maja Skočanić, voditeljica projekata u Centru za EU projekte Sveučilišta u Rijeci, osvojila je 3. mjesto na natječaju za nagradu za najboljeg mladog voditelja projekta do 35 godina u okviru „Young Crew Croatia Project Management Awards 2017“ izvrsno predstavivši projekt, Sveučilište i svoj rad.

Maja Skočanić posjeduje višegodišnje iskustvo u pripremi i provedbi projekata. Dvije godine radila je u Zakladi Sveučilišta u Rijeci kao koordinatorica za natječaje i projekte, a od 2012. zaposlena je u Centru za EU projekte Sveučilišta u Rijeci gdje intenzivno radi na pripremi i provedbi  investicijskih projekata Sveučilišta financiranih kroz Europski fond za regionalni razvoj. Među njima se posebice ističu projekti „Razvoj istraživačke infrastrukture na Kampusu Sveučilišta u Rijeci“ te „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza“, ukupne vrijednosti preko 350 milijuna kuna, čiji je bila project manager. Sudjelovala je i u provedbi međunarodnog projekta „Stimulating Learning for Idea-to-Market“ usmjerenog poduzetnicima te bila lokalni koordinator projekta „Noć istraživača 2013.“ namijenjenog popularizaciji znanosti. Paralelno sa zaposlenjem, volontira u dvije udruge mladih u sklopu kojih je sudjelovala u provedbi preko 10 projekata usmjerenih mladima. Osmišljava i drži radionice i predavanja na temu pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU izvora.

Na natječaj je prijavljena s projektom „Studentski smještaj na Kampusu Sveučilišta u Rijeci, 1. faza“ (TRIS). Projekt je obuhvaćao izgradnju i opremanje triju paviljona studentskog smještaja kao i izgradnju prateće infrastrukture (šetnice, prometnica, instalacija nužnih za priključenje na komunalnu infrastrukturu, zaštitne ograde, uređenje okoliša) te instalaciju fotonaponskih elektrana na Kampusu Sveučilišta u Rijeci. Projektne aktivnosti obuhvaćale su i promidžbu projekta te provedbu neovisne financijske revizije. Provedba projekta započela je 16. siječnja 2015. i trajala je do 16. studenoga 2017. godine (34 mjeseca). Njegov nositelj je Sveučilište u Rijeci, a financijska sredstva osigurana su uspješnom prijavom na natječaj „Modernizacija, unapređenje i proširenje infrastrukture studentskog smještaja za studente u nepovoljnom položaju“, koji je objavljen u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014. - 2020. Ukupan iznos bespovratnih sredstava dodijeljenih za ovaj projekt je 178.629.017,85 kuna, od čega doprinos Europskog fonda za regionalni razvoj iznosi 85%, a nacionalni doprinos 15%. Detaljnije informacije o samom projektu možete saznati ovdje.

Nagrada je veliko priznanje za Maju, Centar za EU projekte i Sveučilište u Rijeci u cjelini te kruna Majina višegodišnjeg predanog i kvalitetnog rada u provedbi najzahtjevnijih sveučilišnih projekata. Ponosni što je dio našeg tima, od srca čestitamo!

 

Slika s dodjele nagrada za najboljeg mladog voditelja projekta održane u Smaragdnoj dvorani Esplanade Zagreb Hotela 19.12.2017.

 (Izvor: https://www.facebook.com/ipma.yc.croatia/)

 

 

 
 
 

Opća uredba europskog parlamenta i vijeća

Ove stranice koriste kolačiće kako bi osigurale bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost. Ako se slažete s korištenjem kolačića kliknite 'Slažem se'.

Više o kolačićima
Više o privatnosti
Pogledajte uredbu (EU) 2016/679 europskog parlamenta i vijeća

EU Cookie Directive plugin by www.channeldigital.co.uk